O nama
 

►PRIVREDNO DRUŠTVO "AMSS AGENCIJA" D.O.O. osnovano je 8. marta 1999. godine, sa sedištem u Beogradu, Kneginje Zorke, broj 58 i poslovnicom u Beogradu, Ruzveltova, broj 43, kao i poslovnicom u Novom Sadu, Njegoševa 16.

► Osnivač „AMSS Agencije“ je Auto-moto savez Srbije, sa idejom da se kao specijalizovani deo sistema bavi prvenstveno izdavačkom delatnošću, marketingom i dizajnom za potrebe celokupne organizacije, kao i ostalih organizacija čija delatnost je vezana za polaganje vozačkih ispita, rad auto-škola i tehničkih pregleda i pružanje usluga članovima AMSS kao i ostalim motorizovanim građanima, vezano za putovanje u inostranstvo.

► AMSS Agencija izdaje poznati priručnik "Vozač" uz koji je do sada, preko 75.000 građana položilo vozački ispit. Kao drugo značajno izdanje je "Katalog cena i nomenklatura vozila", koje je do sada štampano u devetnaest izdanja. Takođe, izdaju se specijalizovana izdanja: "Zbornik propisa za rad auto-škola", "Zbornik propisa za rad tehničkih pregleda", kao i povremena izdanja iz delatnosti AMS Srbije i istorijata automobilizma u Srbiji.

► U AMSS Agenciji se mogu pribaviti i svi obrasci neophodni za rad auto-škola, u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja (2009) i pratećim pravilnicima, kao i oprema za vozila obuke i obrasci za rad tehničkih pregleda.

► Turing servis AMSS Agencije, obezbeđuje građanima usluge učlanjenja u AMS Srbije, izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola, kao i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, osiguranja i registracije vozila, izdavanje zelenih karata AMS osiguranja, kupoprodajne ugovore.

► AMSS Agencija omogućava građanima da kupe obaveznu opremu za vozilo (sigurnosni trougao, sajla ili ruda za vuču, komplet sijalica, kutija prve pomoći)  i dodatnu opremu  (sigurnosni prsluk, protivpožarni aparat, alat..) kao i set auto-karata, planova gradova, auto-atlase i proizvode iz oblasti auto-kozmetike.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
AMSS AGENCIJA d.o.o. Ruzveltova 43, 11000 Beograd, Srbija; Tel: 011/ 3291 054, Fax: 011/ 2764 861; office@amss-agencija.rs